Pasjonatka życia, polskiego wina, jedzenia i umiejętności dzielenia się emocjami poprzez jedzenie i wino.
Wychowana w Pałacu Mierzęcin, gdzie przez 8 lat wino rosło jej za oknem, a ona prowadziła restaurację. W tym samym czasie zagłębiała wiedzę o polskim winiarstwie.
Kolejne lata spędziła w Skandynawii, najpierw pod kołem biegunowym – prowadząc prywatny hotel AMG, serwując renifery i łosie na talerzu – dokopując się tajników kuchni Samiszów, a śnieg chrupał jej pod nogami.
Później przeniosła się do Norwegii, gdzie w Trondheim została kierownikiem gastronomii gwiazdkowej restauracji Credo Heidi Bjerken.
Po powrocie do kraju objęła stanowisko dyrektora gastronomii w Pałacu Mała Wieś pod Warszawą, który prowadziła prawie dwa lata. Postawiła sobie cel zbudowania mocno polskiego konceptu opartego na lokalnych produktach, w tym winie i cydrach.
Następnie podjęła się pro-openingu konceptu Aleksandra Barona i przeszła tym samym pandemię tworząc sklep internetowy i sklepy z polskim winem. Po wszystkim otworzyli Grill Bar w centrum Warszawy.
Kamila ma wielki apetyt na życie i edukację. Skończyła cztery kierunki studiów i kursów w Polsce i zagranicą. Uwielbia ludzi.